Malin Frantz!

maj 21, 2024

Enchanted!

 

 

Are you ready for it? Är ni redo att höra om min helg i Stockholm och mitt besök på Friends arena när Taylor Swift för första gången besökte Sverige? Är ni redo för en bildkavalkad med suddiga inzoomade iphonbilder?

Men först. Jag är så otroligt tacksam och ödmjukt lycklig över människor som finns i mitt liv. Jag är så förundrat lycklig över att jag har människor som vill vara där jag är, för att jag är där! Jag har människor som längtar efter mig, som ställer upp för mig och som vill att jag ska vara en del av deras liv. Det finns människor som överöser mig med kärlek som älskar mig och det bästa är att jag älskar dem lika mycket tillbaka! Det är ett förunderligt , stort och vackert mirakel! I helgen har jag fått spendera tid med två av dessa fina vänner.

För snart ett år sen kom Emmie i ett lycksaligt rus och förkunnade att Taylor Swift skulle komma till Sverige för första gången och frågade om jag ville följa med. Jag har visst lyssnat på Taylor men är inte på något sätt nån inbiten swiftie, inte som Emmie som spenderat flera år med att lyssna på de briljanta texter som denna artist sprutar ur sig. Men självklart svarade jag ja! Jag har aldrig varit på en så stor konsert så det ville jag gärna uppleva!

Så i fredags strax efter lunch satte vi oss i Emmies lilla bil och susade förväntansfullt mot Stockholm där Anna väntade på oss med bubbel och risotto i köket. Resan upp gick galant och strax efter 18 så gled vi in i Väsby.

 

 

 

Då Emmie inte bara är en swiftie utan också hästälskare så började vi med hästpussar i Annas stall.

 

 

Emmi fick möjlighet att rida ett par lektioner för Anna och Simon i helgen och lyckligare kunde nog ingen vara!

 

 

Jag blir också så glad över att jag fick lov att föra dessa människor samman. Att sitta och se på när Anna, som är så vansinnigt proffsig, hjälpa min andra vän att bli en bättre ryttare och se hur glada de båda var fyller liksom upp hjärtat till bredden!

Lördagens lunch intogs vid havet i Österskär efter ett besök på butik Kalcit som just då hade 30% rea på alla kristaller och inredning och såklart kunde jag inte låta bli att fynda lite!

 

 

Nytt fint bling på fingret!

 

 

 

Och på kvällen susade vi in till stan och njöt at Stockholmspulsen, god mat och gott vin i varandras sällskap.

 

 

 

Så kom då söndagen! Den stora dagen. Citat Emmie: Det här kommer vara det största som hänt mig i hela mitt liv! Tänk att jag fick lov att vara en del av det! Hennes största moment! Dagen var lite nervig faktiskt, Anna roddade med skjuts till och från arenan, Emmie hade ridlektion och vi fixade lite käk innan vi skulle ge oss iväg. Louise, Annas partner in crime anslöt till maten och Emmie hade pärlat vänskapsband till oss alla.

 

 

Det roliga var att Anna var lite skeptisk till hela armbandsgrejen. Lite töntligt liksom. Det visade sig senare på kvällen att hon och Lojsan hade gått all in med att byta vänskapsarmband och är numera pånyttfödda som Swifties bägge två!

 

 

Mot Friends arena!

 

Så kom vi då fram, gick rakt in trots folkhavet, allt funkade så vansinnigt bra! Jag och Emmie lämnade de andra damerna åt sitt öde och armbågade oss in i folkhavet för att komma lite närmare scenen. Vi hade ståbiljetter och jag var ärligt talat lite nervös över hur rygg, höfter och fötter skulle överleva 3,5 timmes konsert! Men vi var alla utrustade med gympaskor, öronproppar och jag gick all in med stödstrumpor!

 

 

Anna, rutinerad 48-åring!

 

 

Så kom hon då ut på scenen! Levererar inte mindre än 47 (!) låtar, oräkneliga outfits och dansar sig igenom timmarna som känns som minuter. Det var magiskt, fantastiskt och overkligt! Vilken stjärna hon är!! Alla i publiken sjunger med.

 

 

Alla i publiken fick ett armband med en ledlampa i som ändrade ljus under konserten och bidrog till en ännu mer magisk upplevelse!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det var sannerligen en helt magisk kväll som jag fick spendera med den finaste swiftien på jorden!

 

När vi i går började rulla hemåt nöjda, glada och smått euforiska så kunde nog inte livet varit bättre där och då. En underbar helg med fantastiska människor och en artist som väl förtjänar sin stjärnstatus.

 

 

 

Och Emmie….Jag hade inte velat uppleva det här med någon annan än dig heller!

Den här helgen kommer jag leva på länge. SÅ mycket kärlek och vänskap. Jag är sannerligen en lyckligt lottad liten människa.

 

Kram Malin

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du gillar kanske även…

Livsstil, Uncategorized

Studentvecka och mys med Bob och Bittan!

  Vilken vecka det har varit! Min äldste son tog studenten i tisdags och stoltare kan väl ingen vara än en mor i det läget! Efter tre år på livsmedelsprogrammet med inriktning på konditori och bageri så stod han där. Nybakad student, redo att springa ut i...

Läs mer

Livsstil

Söstra mi!

  Helgen har spenderats med man och syster med familj i Halmstad. God mat som alltid när vi är där. Jag och min syster delar intresset för god mat och dryck, även om hon är utbildad kock och konditor så hon är betydligt vassare på det hela än mig, så lagar vi...

Läs mer

Livsstil

Jakten på glimmers!

  Usch. Det har inte alls varit en speciellt härlig vår för mig. Mitt skov vill inte ge med sig och jag känner mig orkeslös, trött och svag. Jag har ont! Jag försöker göra små utflykter till gymmet men det vill inte fungera. Det var länge sen ett skov höll i...

Läs mer

Livsstil, Uncategorized

Mini make over i köket och midsommarsnaps!

I går kände jag att måttet var rågat. Jag hade fått nog. Inte en dag till tänkte jag stå ut med att leva på detta sätt!!! I 10 år har vi bott i vårt hus. I 10 år har jag velat ha ett nytt kök. I 10 år har alla andra projekt gått före. För några år sen så målade jag...

Läs mer

Livsstil

Gräsänkligheter!

  Denna fantastiska fredag började kanske inte så himla fantastiskt som man kanske önskat att fredagar borde börja. Ni vet, någon smyger sig försiktigt in i rummet med en frukostbricka fylld med nybakta croissanter, hemgjord persikomarmelad, nån smetig lagrad...

Läs mer

Livsstil, Uncategorized

En ljuvlig dag.

  Den här dagen har varit en sån där dag som fyllt upp själen med liv. En dag då jag fyllt upp mina energidepåer med njutning och lust till allt som gör livet här på jorden värt att leva. Jag har varit i nuet, i kontakt med kroppen, själen och livet. Morgonen...

Läs mer

Livsstil

Tillbaka på gymmet!

Nu äntligen känns det som att Kennert har börjat släppa taget och jag kan så sakteliga ta mig tillbaka på gymmet igen! Den här veckan har jag varit på plats 3 dagar och känt på vikterna igen. Jag älskar att träna, att känna mig stark, frisk och få upp flåset.......

Läs mer

Livsstil, Uncategorized

Ett svårt fall av dyspurgoli!

  Denna söndag har spenderats i städandets tecken! Städa är det värsta jag vet. Det är så vansinnigt tråkigt! Jag är dessutom helt galet dålig på det. Jag kan gnugga på en fläck i tid och evighet utan att fanskapet ger med sig. Spraya på medel, byta till...

Läs mer

Livsstil

Vips så finns man inte mer, minns det när du tvekar.

I morgon är det 7 år sedan min pappa körde rakt in i himlen med sin sprillans nya röda lilla sportbil. Jag kan inte tänka mig att han skulle kunnat göra en bättre entré där utanför pärleporten. Nerkabbat. I full fart. i sin nya bil som han köpt till sig själv i...

Läs mer