Malin Frantz!

maj 15, 2024

En ljuvlig dag.

 

Den här dagen har varit en sån där dag som fyllt upp själen med liv. En dag då jag fyllt upp mina energidepåer med njutning och lust till allt som gör livet här på jorden värt att leva. Jag har varit i nuet, i kontakt med kroppen, själen och livet. Morgonen började tidigt. kvart över sex ringde klockan och utanför strålade solen. Jag tassade naken ner i köket för att brygga en kopp kaffe i presskannan. Kaffe hett som kärleken och starkt som envisheten med en liten liten droppe kaffegrädde i. Därefter smög jag upp och la mig i sängen igen. Där skriver jag i min anteckningsbok, jag skriver om tacksamhet för det jag har här i livet, om tankar, bekymmer men försöker fokusera på det som är bra.

Sen fortsatte min dag med besök hos kiropraktorn. Jag känner så väl när min kropp inte är i balans. Bäckenet var vridet och flera ställen i bröstryggen behövde justeras. Det är så fantastiskt när man kommer där ifrån. Andetagen går hela vägen ner i magen och man känner sig längre, går rakare i ryggen och leendet blir bredare. Sen vidare till nagelsalongen och fixa klorna! Så här långt ren självkärlek alltså!

 

 

Väl hemma igen så var ju vädret så strålande vackert att jag inte kunde låta bli att åka ner till den fina sandstranden som vi har här i Vislanda. En filt, lite vatten och en ljudbok fick följa med mig.

 

 

Här låg jag sen i solen. Blundade och lyssnade på min bok. Så fridfullt och varmt. Vinden dansade över huden och solen smekte min kropp. En stund av fullständig frid och härlighet.

 

 

Få saker slår en stund för sig själv på det här viset. Att bara få vara ensam med sina tankar, känslor, sitt bultande hjärta och sin yviga själ.

 

 

Och det var ju ändå 18 grader i vattnet! Så ett par dopp fick det bli! Uppfriskande och ljuvligt skönt!

 

 

Jag behövde en sån här dag. En dag att ta hand om mig själv. Den här dagen, i dag, den var bara för mig. Det var min dag, min tid, min själ och andes dag. Jag hoppas på fler sådana dagar i framtiden. Små stunder av njutning. Att känna lycka i att få leva. Att få stanna upp en stund och se på livet för vad det är. Att känna tacksamhet för den jag är och det jag har. För dem jag har omkring mig. Livet är ju här och nu.

Ta vara på det! Kram Malin

2 Kommentarer

  1. Påbörjade just sjätte boken “Den gränslöse”. Vilken är du på?

    Svara
    • Började också på den i dag!

      Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du gillar kanske även…

Livsstil, Uncategorized

Mini make over i köket och midsommarsnaps!

I går kände jag att måttet var rågat. Jag hade fått nog. Inte en dag till tänkte jag stå ut med att leva på detta sätt!!! I 10 år har vi bott i vårt hus. I 10 år har jag velat ha ett nytt kök. I 10 år har alla andra projekt gått före. För några år sen så målade jag...

Läs mer

Livsstil

Gräsänkligheter!

  Denna fantastiska fredag började kanske inte så himla fantastiskt som man kanske önskat att fredagar borde börja. Ni vet, någon smyger sig försiktigt in i rummet med en frukostbricka fylld med nybakta croissanter, hemgjord persikomarmelad, nån smetig lagrad...

Läs mer

Livsstil, Uncategorized

Enchanted!

    Are you ready for it? Är ni redo att höra om min helg i Stockholm och mitt besök på Friends arena när Taylor Swift för första gången besökte Sverige? Är ni redo för en bildkavalkad med suddiga inzoomade iphonbilder? Men först. Jag är så otroligt...

Läs mer

Livsstil

Tillbaka på gymmet!

Nu äntligen känns det som att Kennert har börjat släppa taget och jag kan så sakteliga ta mig tillbaka på gymmet igen! Den här veckan har jag varit på plats 3 dagar och känt på vikterna igen. Jag älskar att träna, att känna mig stark, frisk och få upp flåset.......

Läs mer

Livsstil, Uncategorized

Ett svårt fall av dyspurgoli!

  Denna söndag har spenderats i städandets tecken! Städa är det värsta jag vet. Det är så vansinnigt tråkigt! Jag är dessutom helt galet dålig på det. Jag kan gnugga på en fläck i tid och evighet utan att fanskapet ger med sig. Spraya på medel, byta till...

Läs mer

Livsstil

Vips så finns man inte mer, minns det när du tvekar.

I morgon är det 7 år sedan min pappa körde rakt in i himlen med sin sprillans nya röda lilla sportbil. Jag kan inte tänka mig att han skulle kunnat göra en bättre entré där utanför pärleporten. Nerkabbat. I full fart. i sin nya bil som han köpt till sig själv i...

Läs mer

Livsstil

Bröd!

Onsdag Den här lediga dagen började med arbete. Närmare bestämt bokföring. Jag hatar bokföring, det är det tråkigaste jag vet att sitta och knappra siffror, jag förstår inte siffror, de är läskiga och de vill liksom på nåt konstigt vis bara vilja krympa när jag är...

Läs mer

Uncategorized

Tylösand!

    Oj så trevligt jag har haft det tillsammans med Malin och Åza i Tylösand! Fredagen började med ansiktsmasks-battle på instagram med Åza i väntan på att hon skulle komma hit så vi kunde samåka till kusten. Väl här så kom den ljuva kvinnan med...

Läs mer

Livsstil

Hur packar du?

  Vilken typ utav packningsmänniska är du? Är du den som i sista minuten rafsar ner lite kläder som ligger närmast och upptäcker när du kommer fram att hälften inte passar ihop, att du råkat få med lite smutstvätt och att du har glömt näsessären med smink?...

Läs mer