Malin Frantz!

april 21, 2024

Tylösand!

 

 

Oj så trevligt jag har haft det tillsammans med Malin och Åza i Tylösand!

Fredagen började med ansiktsmasks-battle på instagram med Åza i väntan på att hon skulle komma hit så vi kunde samåka till kusten. Väl här så kom den ljuva kvinnan med sushilunch och ett härligt glatt humör! Och även Sune tyckte att det var mysigt med räkchips och va lite sugen på att hänga med oss.

 

 

Sen for vi iväg mot västkusten med mig vrålande till musiken i bilen och Åza tyst lyssnandes på en vanvettigt spännande ljudbok. Så så värst sociala va vi inte på vägen! Väl framme möttes vi av Malin som välkomnade oss i ett soligt Halmstad och in i sitt fina hem. Vi svidade om, tog en aperol spritz på balkongen i solen och pratade om högt och lågt.

 

 

Sen tog vi bussen ner till Tylösand för en härlig AW men det visade sig att vi verkade vara de enda som var sugna på det, så det slutade med att vi hamnade i restaurangen på hotellet för en smarrig middag och ett par ännu smarrigare drinkar och häng i pianobaren. Solen sken över havet och ljuset var helt magiskt!

 

 

 

 

 

 

Åza

Måste säga att maten på Hotell Tylösand var riktigt smarrig! Jag åt tupp med potatispure och de andra tog regnbåge.

 

 

 

Malin blandar en grym espresso martini!!

 

Lördagsmorgonen var vi tre lite mindre tuffa tanter som vaknade med lätt huvudvärk. Men eftersom ingen av oss är några quitters så tog vi en promenad nere vid havet. Det är så läkande och vackert att vara vid vattnet, se vågorna smeka stranden och höra bruset i öronen.

 

 

 

Vi hade en lat dag. Vilade, lagade lunch tillsammans, drack mer vin på balkongen och fick nog till ett par fräknar där efter ett par timmar i solen!

 

 

 

Vinballehäng!

 

 

Jag hade bokat bord på Franz bistro inne på Hotell Mårtensson på kvällen. Det har alltid varit så bra mat där tidigare, men vi var faktiskt alla lite besvikna på smakupplevelsen den här gången. Burratan var för kall och musslorna lite smaklösa. Trist faktiskt när man betalar en bra summa för maten men känner att man hade kunnat laga den bättre och godare själv!

 

 

 

 

Efter maten blev den en liten barrunda på stan med det obligatoriska stoppet på Shotluckan! Det är ju ett galet roligt ställe! Så för er som aldrig varit där kan jag verkligen rekommendera ett besök! Varje shot är en show i sig! Det eldas, spelas musik som passar och såpbubblor faller från taket, glitter blåses i ansiktet och toapapper viras runt pannor. Galet roligt ställe!!

 

 

 

 

 

 

Vid tvåtiden var vi dock ganska nöjda med utelivet och tog oss tillbaka till lägenheten. Tre slagna partyprinsessor vaknade i dag och rullade så sakta hemåt. Nöjda, glada och lätt illamående. Men det är väl smällar man får ta när man har så vansinnigt trevligt tillsammans!

 

Tack fina Malin för att vi fick komma på besök vi kommer snart tillbaka!

 

 

 

 

 

 

 

 

2 Kommentarer

  1. En underbar helg med extra allt och 2 x Malin! ❤️🥂

    Svara
    • Ja så mysigt det var! Tack fina du för att du finns! ❤️

      Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du gillar kanske även…

Livsstil, Uncategorized

Mini make over i köket och midsommarsnaps!

I går kände jag att måttet var rågat. Jag hade fått nog. Inte en dag till tänkte jag stå ut med att leva på detta sätt!!! I 10 år har vi bott i vårt hus. I 10 år har jag velat ha ett nytt kök. I 10 år har alla andra projekt gått före. För några år sen så målade jag...

Läs mer

Livsstil

Gräsänkligheter!

  Denna fantastiska fredag började kanske inte så himla fantastiskt som man kanske önskat att fredagar borde börja. Ni vet, någon smyger sig försiktigt in i rummet med en frukostbricka fylld med nybakta croissanter, hemgjord persikomarmelad, nån smetig lagrad...

Läs mer

Livsstil, Uncategorized

Enchanted!

    Are you ready for it? Är ni redo att höra om min helg i Stockholm och mitt besök på Friends arena när Taylor Swift för första gången besökte Sverige? Är ni redo för en bildkavalkad med suddiga inzoomade iphonbilder? Men först. Jag är så otroligt...

Läs mer

Livsstil, Uncategorized

En ljuvlig dag.

  Den här dagen har varit en sån där dag som fyllt upp själen med liv. En dag då jag fyllt upp mina energidepåer med njutning och lust till allt som gör livet här på jorden värt att leva. Jag har varit i nuet, i kontakt med kroppen, själen och livet. Morgonen...

Läs mer

Livsstil

Tillbaka på gymmet!

Nu äntligen känns det som att Kennert har börjat släppa taget och jag kan så sakteliga ta mig tillbaka på gymmet igen! Den här veckan har jag varit på plats 3 dagar och känt på vikterna igen. Jag älskar att träna, att känna mig stark, frisk och få upp flåset.......

Läs mer

Livsstil, Uncategorized

Ett svårt fall av dyspurgoli!

  Denna söndag har spenderats i städandets tecken! Städa är det värsta jag vet. Det är så vansinnigt tråkigt! Jag är dessutom helt galet dålig på det. Jag kan gnugga på en fläck i tid och evighet utan att fanskapet ger med sig. Spraya på medel, byta till...

Läs mer

Livsstil

Vips så finns man inte mer, minns det när du tvekar.

I morgon är det 7 år sedan min pappa körde rakt in i himlen med sin sprillans nya röda lilla sportbil. Jag kan inte tänka mig att han skulle kunnat göra en bättre entré där utanför pärleporten. Nerkabbat. I full fart. i sin nya bil som han köpt till sig själv i...

Läs mer

Livsstil

Bröd!

Onsdag Den här lediga dagen började med arbete. Närmare bestämt bokföring. Jag hatar bokföring, det är det tråkigaste jag vet att sitta och knappra siffror, jag förstår inte siffror, de är läskiga och de vill liksom på nåt konstigt vis bara vilja krympa när jag är...

Läs mer

Livsstil

Hur packar du?

  Vilken typ utav packningsmänniska är du? Är du den som i sista minuten rafsar ner lite kläder som ligger närmast och upptäcker när du kommer fram att hälften inte passar ihop, att du råkat få med lite smutstvätt och att du har glömt näsessären med smink?...

Läs mer